dimarts, 12 de març del 2013



LA PLATAFORMA MOVIMENT SOCIAL MARTORELL DÓNA SUPORT A LA MOBILITZACIÓ EN FAVOR DE L'EDUCACIÓ PÚBLICA CONVOCADA PER LA COMUNITAT EDUCATIVA DE MARTORELL
>
>
> La Plataforma Moviment Social Martorell participarà activament en la mobilització en favor de l'educació pública que ha convocat la Comunitat Educativa de Martorell per al proper 20 de març.
>
> La Comunitat Educativa de Martorell (CEM) és un moviment assembleari que aglutina professionals de l'ensenyament, pares i mares i alumnes de tot l'àmbit educatiu de la població (llars infants, escoles, instituts, escola d'adults i altres recursos de l'ensenyament públic).
>
> La manifestació organitzada per la CEM tindrà lloc el proper 20 de març i arrencarà a les 17h de davant del Centre Cultural per finalitzar a la plaça la Vila després de récorrer per diversos carrers de la població.
>
> Amb aquesta acció es vol defensar l'educació pública de qualitat, ja que l'educació és un dels pilars fonamentals per superar la crisi econòmica i social actual. Entre les reivindicacions de la CEM hi ha demanar més ajudes de menjador i material escolar per a les famílies que ho necessitin o garantir una ràtio de docents-alumnes adequada per evitar la massificació de les aules.
>
> MOBILITZACIÓ EN FAVOR DE L'EDUCACIÓ PÚBLICA A MARTORELL
> Dia: 20 de març
> Hora: 17h
> Lloc: Plaça de les Cultures (davant del Centre Cultural)
> Persona de contacte per a més informació: Antonio Vernet (CEM) 619489794

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada