dissabte, 2 de febrer del 2013

LA GERMANA TERESA FORCADES PARLARÀ DE CAPITALISME, ÈTICA I MOVIMENTS SOCIALS EN L'ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA PLATAFORMA MOVIMENT SOCIAL MARTORELL
La germana Teresa Forcades serà la 'padrina' de l'acte de presentació oficial de la Plataforma Moviment Social Martorell. Un acte que tindrà lloc el proper divendres 8 de febrer a les 19.15h a l'auditori del Centre Cultural de Martorell.

Teresa Forcades parlarà de capitalisme, ètica i moviments socials. Des de la Plataforma "tenim el gust i la immensa alegria que Teresa Forcades vingui a parlar d'aquestes qüestions tan importants en moments de crisi com els actuals".

Tambe us fem saber que l'acte es llegirà el manifest constituent de la plataforma i es presentaran les entitats i persones que ja hi estan adherides.

La plataforma va néixer fa uns mesos i ja ha realitzat diverses accions com concentracions i xerrades en defensa de l'educació i la sanitat públiques i mobilitzacions durant la vaga general del 14 de novembre de 2012. Tot i això, la plataforma encara no havia fet el seu acte ofical de presentació.

PRESENTACIÓ PLATAFORMA I XERRADA DE TERESA FORCADES
DIa: 8 de febrer de 2013
Hora: 19.15h
Lloc: Auditori Centre Cultural de Martorell (plaça de les Cultures, s/n)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada